Nieuws

Beste vriend van Stichting Feestneus

Heel veel kinderen hebben dit jaar een Stichting Feestneus verjaardagsbox mogen ontvangen. De gezonde vrolijke spanning voor een verjaardag, in al die honderden gezinnen, was er weer.
Er hingen slingers en ballonnen in de woonkamer, er stond een versierde taart op tafel, er was limonade, snoep, knakworsten, ingepakte cadeautjes en een lekkere traktatie om mee naar school te nemen. Een compleet feestelijke verjaardag met mooie herinneringen. 

Wij zijn alle sponsoren dankbaar voor de vele donaties en onze vrijwilligers voor hun bijdrage. We kunnen dit alleen maar samen doen en dat lukt ieder jaar weer opnieuw. Daar zijn wij trots op.

Feestelijke groet,
Bestuur Stichting Feestneus

SOVA schenkt €8.333,-

Stichting feestneus bedankt SOVA via facebook

Afgelopen weekend was er weer het jaarlijkse TopPlusFun toernooi bij tennisvereniging ALTV Quick in Apeldoorn waarbij de opbrengst van het toernooi aan een goed doel wordt geschonken.

Dit jaar is de opbrengst volledig aan Stichting Feestneus geschonken en ontvingen we afgelopen zondag een prachtige cheque van € 9.800,-!  Wat een geweldige opbrengst, hartelijk dank Stichting TopPlusFun!

We hebben goed nieuws, met ingang van 2018 worden de verjaardagsdozen bij u thuis bezorgd door Post.nl

Uiteraard moet er dan wel het e.e.a. worden voorbereid en gepland, het is daarom noodzakelijk dat u minimaal 2 maanden vóór de verjaardag van uw kind de doos aanvraagt via het aanvraagformulier.

We gaan verhuizen

Na ruim 4 jaar gaan wij Accres verlaten. Met veel plezier heeft Stichting Feestneus de uitgifte van de verjaardagsdozen mogen doen via de receptie van Accres. Omdat Accres gaat verhuizen naar de Europaweg hebben wij moeten uitzien naar een nieuwe uitgifte locatie. 
We gaan verhuizen

Die hebben wij gevonden bij Foenix, Kringloop en Reïntegratie. Een mooie en goed bereikbare locatie aan de Vlijtseweg 136.(zie foto)

Foenix is gevestigd aan de achterzijde bij Accres op het Zwitsalterrein. Volg de borden!

Afgelopen woensdag hebben ruim 125 kinderen genoten van een gezellige filmmiddag waarbij ze naar de film ‘SING’ hebben gekeken. De kinderen werden verwelkomd door clown Jip en tijdens de film kregen ze een kidsbox met ranja en wat lekkers. En wat hebben ze genoten, het was superleuk!

Stichting Feestneus organiseert i.s.m. iDR1 Apeldoorn een activiteitenmiddag speciaal voor kinderen uit minimagezinnen van 4-14 jaar op zaterdag 26 september 2015, Orderbos Apeldoorn.

Jaap en Jeroen, twee goede vrienden in Apeldoorn hebben zondag 19 oktober hun verjaardag gevierd bij Café Jeroen.

In plaats van kado’s hebben ze geld gevraagd en in totaal 880,- Euro gedoneerd aan Stichting Feestneus! Jaap en Jeroen heel hartelijk bedankt voor de donatie!

iDR1 Apeldoorn organiseert zaterdag 11 oktober a.s. een film- en theatermiddag voor kinderen in Apeldoorn uit gezinnen die het financieel moeilijk hebben. 
St. Feestneus maakt samen met St. Leergeld, De Speelgoedbank en St. Shine deel uit van het collectief iDR1. Klik hier voor aanmelden en meer informatie.