Voor kinderen van 4-12 jaar

Stichting Feestneus vindt het belangrijk dat ieder kind zijn of haar verjaardag kan vieren. Het is namelijk een dag waarop je in het middelpunt van de belangstelling staat en iedereen je graag wil feliciteren.

In deze tijd lukt het niet altijd om dat ook financieel te regelen. Stichting Feestneus helpt kinderen uit minimagezinnen, die wonen in de gemeente Apeldoorn, in de leeftijd van 4-12 jaar.

Stichting Feestneus geeft geen geld maar een Verjaardag doos met alles erop en eraan!

Doos aanvragen:
Stap 1
: u klikt op de roze button onderaan de pagina 'klik hier'
Stap 2: u vult de gegevens in (email, naam kind, stripnummer)
Stap 3: u klikt op 'aanvraag verzenden'

.

Verjaardag doos aanvragen?

Stichtingfeestneus geeft geen geld maar een verjaardag doos met alles erop en eraan!