Stichting Feestneus is een initiatief van Rotary Apeldoorn ’t Loo.
In samenwerking met stichting Jarige Job, leverancier van de pakketten, coördineert en verzorgt stichting Feestneus de distributie van de verjaardag dozen.
De stichting is verantwoordelijk voor de realisatie en de uitvoering en blijft voor het kind anoniem. Het bestuur bestaat uit:

Gerard Eijkholt voorzitter
Willem Beumer penningmeester
Erica Janssen algemeen bestuurslid
Lou Langelaar algemeen bestuurslid

Donateur of ambassadeur worden? Neem dan even contact met ons op.

Rekeningnummer Rabobank: IBAN NL02 RABO 01739.41.680 t.n.v. stichting Feestneus Apeldoorn

.

Verjaardag doos aanvragen?

Stichtingfeestneus geeft geen geld maar een verjaardag doos met alles erop en eraan!