Stichting Meisjesweeshuis doneert €15.000,- aan Feestneus

St. Meisjesweeshuis doneert € 15.000 aan St.Feestneus.  Ook Schatkist, Shine en Leergeld ontvingen een donatie. Daar bovenop werd €15.000 extra gedoneerd aan de vier organisaties om samen een plan te bedenken om de doelgroep nog beter te bereiken.

'Samen vormen deze organisaties een front tegen de oprukkende armoede' aldus Bert Kruit, voorzitter Stichting Meisjesweeshuis.

Verjaardagsdoos aanvragen?

Stichtingfeestneus geeft geen geld maar een verjaardagsdoos met alles erop en eraan!