Feestelijke start

Arno Uiterweerd, directeur BAM techniek regio Oost overhandigt de cheque van € 15.500,- aan Gerard Eijkholt, voorzitter Stichting Feestneus.

Met deze donatie en overhandiging van de eerste ‘verjaardagsdoos’ aan Wethouder Johan Kruithof van de gemeente Apeldoorn is het officiële en feestelijke startschot gegeven voor Stichting Feestneus.

De BAMtrial is een nieuw fundraise event van Rotaryclub Apeldoorn ’t Loo. Meer informatie via www.bamtrial.nl

Verjaardagsdoos aanvragen?

Stichtingfeestneus geeft geen geld maar een verjaardagsdoos met alles erop en eraan!