Interessante websites

Om gebruik te maken van onderstaande initiatieven geldt dat u in de gemeente Apeldoorn woonachtig moet zijn.

Stichting Leergeld

Een particulier fonds dat bij minder draagkrachtige gezinnen voor kinderen van 4 tot 18 jaar een aantal sociale activiteiten bekostigt waardoor deze kinderen kunnen ‘meedoen’ met hun leeftijdgenootjes. Meer informatie op de website

De Speelgoedbank

Heeft u kinderen van 0 tot 12 jaar? Bij de Speelgoedbank kunt u maximaal elk kwartaal een tweetal stuks speelgoed uitzoeken en een boek. Meer informatie op de website.

RegelRecht Apeldoorn

Een gemeentelijke regeling als u een inkomen heeft beneden de 110% van het bijstandsniveau. Een aanvraagformulier is beschikbaar via het Activerium. Meer informatie op de website.

Verjaardagsdoos aanvragen?

Stichtingfeestneus geeft geen geld maar een verjaardagsdoos met alles erop en eraan!